Binnenstadservice Nijmegen

De ideale voorbereiding op de Zero Emissie in Nijmegen!

Binnenstadservice start Europees stadslogistiek netwerk op

Op 26 oktober 2015 vindt bij Binnenstadservice Maastricht de startbijeenkomst plaats van het Europese Stadslogistieke netwerk. Operationele bedrijven in buitenlandse steden die vergelijkbare diensten aanbieden als Binnenstadservice in Nederland, verzamelen zich die dag om dit EU netwerk nader vorm te geven. Stichting Eco2city, voorheen de coördinator van Binnenstadservice in Nederland, initieert en regisseert dit netwerk. “Europa heeft ongeveer 450 steden met meer dan 100.000 inwoners. Het zou fantastisch zijn als al deze steden over een stadslogistieke servicehub zoals Binnenstadservice kunnen beschikken”, aldus Birgit Hendriks, “en dat al die servicehubs verbonden zijn in dit netwerk”. Dan kunnen we de Europese verladende partijen écht een alternatief bieden op de kleine volume leveringen in en uit de steden.

Binnenstadservice start Europees stadslogistiek netwerk op
Schuiven naar boven