Binnenstadservice Nijmegen

De ideale voorbereiding op de Zero Emissie in Nijmegen!

Duurzaamheid: Waar te beginnen?

Duurzaamheid is een kwestie die ons allemaal aan gaat, het is belangrijk om eerst naar jezelf te kijken waar de ruimte voor verbetering ligt, als je wilt gaan zoeken naar een oplossing. Het probleem van klimaatverandering lijkt onoplosbaar, als iedereen nou zijn bijdrage zou leveren zouden we al een heel eind komen! Wil jij een start maken met het verduurzamen van de wereld, maar weet je niet waar te beginnen? Lees dan verder!

Het zit m’ in de kleine dingetjes!

Je kan al veel verschil maken door kleine dingetjes anders aan te pakken, probeer bijvoorbeeld eens op het kantoor of op school een herbruikbare beker te gebruiken. Deze herbruikbare beker kan je gewoon afwassen en zo vaak opnieuw gebruiken als je zelf wilt. Zo kan je er ook voor kiezen om te reizen met de trein, in plaats van met de auto. Auto’s stoten ontzettend veel vervuilende stoffen uit! Nog een klein dingetje die een groot verschil kan maken, zijn lampen en verwarmingen. Zet de lamp uit als je weg gaat of als je voldoende ziet. Laat de verwarming uit, en doe een warme trui aan met een deken!

Duurzaamheid begint bij jou!

Veel mensen zien verduurzamen als onbegonnen werk, dit is niet zo. Het begint bij jezelf, als iedereen dat zou doen, dan zouden we als mensen heel ver komen in de verduurzaming van onze mooie planeet. Als ondernemer zou je een mooi begin kunnen maken in het verduurzamen van je bedrijf, door jouw goederen volgens zero emissie logistiek te laten leveren. Een proces waarbij je jouw goederen laat leveren zonder dat er hierbij vervuilende stoffen worden uitgestoten. Binnenstadservice heeft al 15 jaar ervaring in deze zero emissie logistiek en staan klaar om je hier in te ondersteunen! Klik hier voor ons contactformulier, en wie weet zien we je gauw!

Duurzaamheid: Waar te beginnen?
Schuiven naar boven