Voorbereid op zero emissie!

Franchisenemers

Binnenstadservice heeft als landelijke organisatie het initiatief genomen tot de Goederenhubs groep Nederland. Deze groep van lokale bedrijven bestaat uit Franchisenemers Binnenstadservice en partnerbedrijven die vergelijkbare activiteiten uitvoeren maar lokaal onder een andere bedrijfsnaam. Binnenstadservice en Goederenhubs Nederland komen graag in contact met partners voor het realiseren van een Goederenhub in nieuwe steden. We werken graag met maatschappelijk betrokken, betrouwbare ondernemers. Ondernemers die deze duurzame goederenservice willen realiseren in hun eigen stad.
Een Goederenhub (of Binnenstadservice als een van de franchisenemers) levert de dienstverlening conform de volgende kenmerken:

Kenmerken dienstverlening

  • Realisatie van een ontkoppelpunt op een bedrijventerrein, zonder tijd- of voertuigrestricties bereikbaar. Dit voor goederen die de stad in en uit gaan.
  • De Goederenhub is een ‘neutral body’ die met diverse vervoerders en distributeurs contracten afsluit. Dit zonder aantasting van de vrije mededinging om lokaal het vervoer uit te voeren.
  • De Goederenhub contracteert bewust beduidend meer dan 1 distributeur. Dit omdat dan pas bundeling met andere stromen en dan dus ook pas de noodzakelijke kosten efficiëntie ontstaat. Binnenstadservice zoekt voor elke dienst en goederenstroom telkens de specialisten in de stad.
  • Verladers verzenden goederen met een eindbestemming in de stad onder een vervoersvoorwaarde tot aan de locatie van de Goederenhub/Binnenstadservice.
  • Vervoerders kunnen een opvolgend vervoeroplossing regelen bij de Goederenhub / Binnenstadservice.
  • Transporteurs leveren tussen 7.30 en 17.00 uur goederen met een bestemming in de stad aan. Ze halen ook goederen met een bestemming buiten de stad af op een passend en dus niet dwingend moment.
  • Consumenten en zakelijke afnemers abonneren zich eerst op de service. Vervolgens geven ze Goederenhub / Binnenstadservice als ontvangstadres op bij webwinkels en andere leveranciers.
  • De Goederenhub is in staat om desgewenst binnen 4 uur ontvangen goederen af te leveren op de eindbestemming. Buiten het tijdvak van 7:30 tot 17:00 is dit dienstverlening op maat.
  • Ontvangen goederen met een eindbestemming in de stad worden als distributieorder geregistreerd. Hierdoor zijn ze toegankelijk voor elke lokaal gecertificeerde distributeur.
  • Klanten in de stad kunnen zelf collectieorders plaatsen in het ICT-platform of goederen (laten) brengen. Buiten het tijdvak van 7:30 tot 17:00 uur is dit op afspraak.

Interesse in een samenwerking? Klik hier voor het contactformulier.

2 gedachten over “Franchisenemers

Geef een reactie

Schuiven naar boven