Voorbereid op zero emissie!

Zero emissie stadslogistiek: Ben jij al voorbereid?

De zero emissie stadslogistiek in de binnenstad van Nijmegen, Hof van Holland en campus Heijendaal is iets waar veel Nijmeegse ondernemers zich zorgen over maken. Dit is iets wat heel erg begrijpelijk is. Alle bestel- en vrachtauto’s moeten per 1 januari 2025 immers uitstootvrij zijn. Veel ondernemers weten niet waar ze moeten beginnen in het zoeken naar de oplossing. Deze oplossing ligt echter dichterbij dan je denkt. Benieuwd naar deze oplossing? Lees dan door!

First things first: Controleer of jouw bestelauto/vrachtauto de zero emissie zone in mag!

Het is natuurlijk wel zo handig om te weten of jouw voertuig een van de voertuigen is die de zero emissie logistieke zones niet meer in mag. Je zal vast denken dat je hiervoor veel belletjes moet plegen en onderzoek moet doen. Dit is niet het geval. Via deze link kom je binnen enkele seconden erachter of jouw voertuig nog de zero emissie logistieke zone in mag, handig toch? Mag jouw voertuig de zero emissie logistieke zone niet in? Geen zorgen, de oplossing ligt dichterbij dan je denkt!

Binnenstadservice redder in nood

Met al ruim 15 jaar ervaring in de zero emissie stadslogistiek en talloze tevreden klanten, is Binnenstadservice marktleider in Nijmegen in de zero emissie logistiek. Bij ons worden jouw goederen zonder enige uitstoot van vervuilende stoffen naar jouw onderneming in de binnenstad van Nijmegen vervoerd. Met ons als partner hoef jij je dus geen zorgen te maken over de zero emissie zone in dit gebied! Interesse? Klik hier voor ons contactformulier en wie weet tot gauw!

Zero emissie stadslogistiek: Ben jij al voorbereid?
Schuiven naar boven