Voorbereid op zero emissie!

Home & Nieuws

laatste update: mei 2023

Bent u op zoek naar zero emissie goederenservices in uw stad? Mail of bel naar Binnenstadservice- en Goederenhubs: post@goederenhubs.nl, of bel 024 3732488. Wij helpen u graag verder.

Binnenstadservice levert zero emissie goederendiensten in Nijmegen, Rotterdam en Maastricht. Deze logistieke hubs zijn aangesloten bij Goederenhubs Nederland .

Bij Goederenhubs Nederland heeft u één aanspreekpunt voor distributie in alle steden. Door deze efficiënte aanpak is zero emissie stadslogistiek in 2025 ook voor u uitvoerbaar. 

Binnenstadservice en Goederenhubs zijn stadslogistieke servicecentra aan de rand van diverse steden. Ze bieden services lokaal aan bewoners en ondernemers in en buiten de stad ook diverse goederenservices. De hubs leveren de fijnmazige geconsolideerde logistiek in stedelijk gebied. Naast lokale klanten maken (inter)nationale verladers gebruik van deze services. Binnenstadservice- en Goederenhubs reduceren hiermee het aantal vrachtbewegingen en tegelijkertijd verbetering van de luchtkwaliteit, verkeersveiligheid en bereikbaarheid in de aangesloten steden.

Home & Nieuws
Schuiven naar boven