Voorbereid op zero emissie!

Van Binnenstadservice naar Goederenhubs

Op het congres van de Topsector Logistiek, 16 maart 2017, presenteert Binnenstadservice de ontwikkeling van Binnenstadservice naar Goederenhubs Nederland. Een ontwikkeling die vooral gepaard gaat met een stevige IT ontwikkeling. In samenwerking met Marlo (Noorwegen, Portugel, Duitsland, Nederland) is de bestaande MixMoveMatch oplossing uitgebouwd naar dé oplossing om de goederenreis zowel op de lange afstand als in de stad optimaal en efficient uit te voeren. En dit alles zonder verlies van controle of informatie voor de betrokkenen in de keten.

Natuurlijk blijft Binnenstadservice actief in de aangesloten steden. Maar het is zeker ook de moeite waard om naar www.goederenhubs.nl te gaan.

Van Binnenstadservice naar Goederenhubs
Schuiven naar boven