Voorbereid op zero emissie!

Zero Emissie Logistiek in Nijmegen

Het is bijna zo ver, de Zero Emissie zone in Nijmegen gaat van start in 2025. Binnenstadservice Nijmegen is volledig ingespeeld op deze Zero Emissie Logistiek, met ons als partner ben jij helemaal voorbereid op deze Zero Emissie zone in de binnenstad van Nijmegen.

Wat is Zero Emissie Logistiek?

Zero Emissie Logistiek is heel simpel gezegd een logistiek proces waarbij er geen vervuilende stoffen worden uitgestoten. Deze Zero Emissie geldt vanaf 2025 in de binnenstad van Nijmegen. De binnenstad van Nijmegen wordt vanaf dat moment een Zero Emissie zone. Het is vanaf 2025 dus niet meer toegestaan om goederen te vervoeren in en uit de binnenstad van Nijmegen waarbij vervuilende stoffen worden uitgestoten. Binnenstadservice Nijmegen is gespecialiseerd in het vervoeren op een groene, duurzame emissie vrije manier. Met ruim 15 jaar ervaring in het vervoeren zonder uitstoot van vervuilende stoffen zijn wij de ideale partner om voorbereid te zijn op de Zero Emissie Zone vanaf 2025!

Waarom Binnenstadservice?

Wij zijn toegankelijk voor enig vrachtverkeer aan de Hollandiaweg 105. Jouw goederen worden hier afgeleverd. Vervolgens vervoeren wij deze op een groene, milieubewuste en duurzame manier naar jou tot aan de voordeur, volledig ingespeeld op de Zero Emissie! Hoe fijn en ideaal is dat?

Neem contact met ons op!

Mochten er enige vragen zijn over de Zero Emissie Logistiek in Nijmegen, wees dan niet bang om contact met ons op te nemen. Alleen samen kunnen we bijdragen aan een groener, milieubewuster en duurzamer Nijmegen. Wij zijn doordeweeks van 07:30 t/m 16:00 geopend. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 024 3732488. We zijn ook bereikbaar op de email nijmegen@binnenstadservice.nl.

Hopelijk tot gauw!

Schuiven naar boven