Voorbereid op zero emissie!

Zero emissie logistiek in de Binnenstad, Hof van Holland en Campus Heijendaal

Vanaf 2025 geldt er zero emissie stadslogistiek in de binnenstad van Nijmegen, in het Hof van Holland en Campus Heijendaal. Vanaf 2025 mogen er dus alleen nog maar zero emissie voertuigen goederen vervoeren naar deze gebieden. Dit roept bij sommige ondernemers vragen en/of zorgen op. Dit is begrijpelijk maar niet nodig. De oplossing voor dit probleem staat namelijk om de hoek. Binnenstadservice Nijmegen is namelijk de ideale partner om samen met jou deze uitdaging aan te gaan!

Minimale impact zero emissie

Binnenstadservice Nijmegen is ervan overtuigd dat de zero emissie minimale impact gaat hebben. Laten we met zijn allen de rug recht houden. Dit opent veel meer deuren dan het uitstellen van de zero emissie doet. Binnenstadservice Nijmegen biedt allerlei maatwerk aan op het gebied van zero emissie goederenvervoer. Wij denken graag mee in de oplossingen. Dit geldt voor ondernemers in het gebied van Hof van Holland en Campus Heijendaal, dus niet alleen in de binnenstad. Echter maken veel ondernemers zich nog steeds zorgen over deze verandering. Dit is begrijpelijk, maar in onze ogen niet nodig.

Met zijn allen verantwoordelijkheid nemen

Binnenstadservice Nijmegen kan veel ondernemers verder helpen met deze nieuwe uitdaging. Met ruim 15 jaar ervaring weten wij wat we doen en we willen hier graag meer ondernemers bij helpen. Laten we dus samen verantwoordelijkheid nemen voor het verduurzamen van onze mooie stad. Daarmee helpen we elkaar, de toekomstige generatie en de stad veel meer dan met het opsommen van argumenten waarom de zero emissie niet kan. Klik hier om het contactformulier in te vullen, wij nemen dan contact met je op en komen zo samen tot een oplossing. Wij helpen je graag verder om licht te creëren aan het einde van deze tunnel, zo ben jij voorbereid op de zero emissie stadslogistiek in Nijmegen.

Zero emissie logistiek in de Binnenstad, Hof van Holland en Campus Heijendaal
Schuiven naar boven