Binnenstadservice Nijmegen

De ideale voorbereiding op de Zero Emissie in Nijmegen!

Maastricht Zomeractie 2017: instappen met 50% korting

Maastricht Zomeractie 2017: instappen met 50% korting
Hoe mooi zou het zijn als meer Maastrichtse winkeliers hun goederen in de Beatrixhaven laten afleveren. Dan kunnen vervoerders de tijdrovende rit naar de binnenstad vermijden. Ontdek zelf de voordelen van Binnenstadservice met de aantrekkelijke zomeractie! Als nieuwe klant ontvang je in juli en augustus 50% korting op het basis-abonnement. Bevalt de dienstverlening en neem je vanaf september een jaarabonnement? Dan worden de kosten van juli en augustus in mindering gebracht op de jaarfactuur. Da’s dubbel winst!

Diensten en tarieven
Basis-abonnement voor € 33,66 ex BTW per maand:
• Gecombineerde leveringen en afhaal opdrachten bij ondernemers
• Gemiddeld 3 maal per week aan de deur.

XL-abonnement voor € 61,20 ex BTW per maand:
• Gecombineerde leveringen en afhaal opdrachten bij ondernemers
• Dagelijkse stop aan de deur: alle goederen naar de winkel en alle goederen die moeten worden afgevoerd (met uitzondering van huishoudelijk afval) worden dan in één beweging vervoerd.

Interesse? Doe mee!
Meedoen is eenvoudig: in 2 stappen ben je erbij!
1.      Stuur een email naar maastricht@binnenstadservice.nl onder vermelding van ZOMERACTIE. We nemen dan direct contact met je op om alle afspraken zo snel mogelijk operationeel te maken.
2.      Stuur na bevestiging een aflever-adreswijziging naar al je leveranciers, zodat je bestellingen voortaan bij Binnenstadservice in de Beatrixhaven worden afgeleverd.

Binnenstadservice ontvangt voor haar klanten – met name winkeliers in de binnenstad – de goederen op locatie in de Beatrixhaven. Van daaruit bundelt Binnenstadservice de goederen en vervoert ze in schone voertuigen verder naar het centrum. Naast lokale klanten maken (inter)nationale verladers en webwinkels gebruik van deze services. Binnenstadservice reduceert hiermee het aantal vrachtbewegingen in en naar het stadscentrum en realiseert tegelijkertijd verbetering van de luchtkwaliteit, verkeersveiligheid en bereikbaarheid van Maastricht. Vervoerders hoeven dan niet in de spits naar Maastricht te rijden om de leveringen tussen half 10 en 11 uur uit te voeren. Maastricht Bereikbaar leverde in 2012-2014 een bijdrage aan Binnenstadservice Maastricht om het aantal stedelijke distributieritten terug te brengen.

Maastricht Zomeractie 2017: instappen met 50% korting
Schuiven naar boven