Binnenstadservice Nijmegen

De ideale voorbereiding op de Zero Emissie in Nijmegen!

Binnenstadservice genomineerd voor AnaarBeter-prijs

De initiatiefnemers en medewerkers zijn natuurlijk hartstikke trots op deze nominatie. “We hebben veel tijd en energie gestoken in het ontwikkelen van dit concept en het benaderen van winkeliers. En door gewoon dagelijks ons werk goed te doen, meer dan goed! Het is dan ook fantastisch dat deze inzet gehonoreerd wordt met de nominatie. Het is trouwens ook een compliment voor de winkeliers die ons het vertrouwen schonken door deel te nemen aan het project. En nu afwachten wat 16 december ons biedt………!”

De jury van de VanAnaarBeter-prijs heeft de genomineerden bekendgemaakt. Van de zeventig inzendingen voldeden veertig inzendingen aan de selectiecriteria. Na de eerste selectie door de jury dingen er nu negen mee naar de VanAnaarBeter-Prijs van 2008. Een van die negen inzendingen is Binnenstadservice! Deze prijs is voor het best gerealiseerde initiatief voor het verbeteren van de doorstroming. Op dinsdag 16 december 2008 reikt minister Eurlings de prijs uit tijdens het eindcongres van FileProof, het programma van het ministerie van Verkeer en Waterstaat voor file-aanpak op de korte termijn.
De jury heeft de inzendingen beoordeeld op basis van de volgende criteria:

 • effectiviteit
 • originaliteit
 • praktische toepasbaarheid

De genomineerden (in alfabetische volgorde) zijn:

 1. Autodelen – Greenwheels
 2. Binnenstadservice – Binnenstadservice Nijmegen
 3. Destination AMC – Verkeer advies en Amsterdam Medisch Centrum (AMC)
 4. Dubbel ritsen met tekstkar.nl – Van Deuveren Traffic
 5. Havenshuttle – GTO
 6. HD Traffic & IQ Routes – TomTom
 7. Nederland bereikbaar – ANWB, Rabobank en NS
 8. Nieuwkomerkaart Waterland – Arriva Nederland
 9. Tijdreizen & campagne Tijdreisplanner – Stadsgewest Haaglanden
Binnenstadservice genomineerd voor AnaarBeter-prijs
Schuiven naar boven