Voorbereid op zero emissie!

Opening Binnenstadservice succes

Om de binnenstad leefbaar, schoon en bereikbaar te maken, zijn 20 winkeliers in Nijmegen met ondersteuning van de gemeente Nijmegen, de Provincie Gelderland en het ministerie van Verkeer en Waterstaat een nieuw initiatief gestart: Binnenstadservice. Buiten de stad is een distributiecentrum ingericht dat fungeert als afleveradres van de aangesloten winkeliers. Vanuit dit centrale punt worden alle transporten naar de binnenstad gecoördineerd. Deze bundeling van vervoersbewegingen is efficiënter, milieuvriendelijker en leidt tot een betere doorstroming in en naar de stad.

Op woensdag 16 april heeft de verantwoordelijke wethouder voor mobiliteit, milieu en groen, Jan van der Meer, laten zien hoe het afleveren van pakketten via Binnenstadservice werkt en ondertekende met de 20 deelnemende winkeliers het samenwerkingscontract.

Opening Binnenstadservice succes
Schuiven naar boven