Voorbereid op zero emissie!

Binnenstadservice ‘s-Hertogenbosch feestelijk van start

Met een gezellige ontvangst, het bezorgen van de eerste levering, de ondertekening van de overeenkomst door 22 winkeliers en toespraken van projectleider Peter Bloemen en de landelijk Ambassadeur Stedelijke distributie Eric Janse de Jonge gaat Binnenstadservice ‘s-Hertogenbosch van start.

Voor het team Binnenstadservice ‘s-Hertogenbosch is donderdag 22 januari de eerste kroon op weken van voorbereiding en gesprekken met winkeliers. “We gaan hier een feestelijke en gezellige ochtend van maken en genieten van deze eerste stap”.

“We weten dat er ook een ander, van ons gekopieerd, initiatief op komst is hier in Den Bosch, maar wij gaan uit van onze eigen kracht, de eerlijke open houding en het onderling vertrouwen waarmee we zaken doen met de deelnemende winkeliers. Aan hen laten we het oordeel over onze aanpak”, aldus Peter Bloemen en Hanno Maas. “We kennen een kunstenaar die steeds hevig boos is als zijn werk gekopieerd wordt, maar het is toch eigenlijk een compliment? Het betekent dat je iets moois gemaakt hebt dat de moeite waard is om te kopiëren”!

Voor wie geen uitnodiging ontvangen heeft, maar wel graag wil komen: neem even contact op met vestiging [link id=’32’].

Binnenstadservice ‘s-Hertogenbosch feestelijk van start
Schuiven naar boven