Voorbereid op zero emissie!

Start Binnenstadservice Tilburg

De initiatiefnemers, Etienne Luijten en Wim Hooijen, gaan onder de werknaam ‘Binnenstadservice plus’ (BST) de distributie van standaard, gekoelde en diepgevroren producten verzorgen voor de (binnenstad)winkeliers van Tilburg.

In het pand van StockWise Self Storage op bedrijventerrein Loven, net buiten het stadscentrum, worden de zendingen voor de binnenstad winkeliers centraal ontvangen. Daar worden de goederen gebundeld en in milieuvriendelijke voertuigen naar de Tilburgse winkeliers gebracht. In plaats van 7 tot 8 verschillende voertuigen, die op een ochtend op willekeurige tijdstippen de winkels beleveren, wordt dat straks door nog maar één voertuig uitgeleverd op het afgesproken tijdstip.

Binnenstadservice Tilburg werkt met abonnementen waarbij ook de restmaterialen zoals papier en karton, plastic, kleerhangers, lege toners, lege bekers en dergelijke mee retour worden genomen en vervolgens gerecycled.

Start Binnenstadservice Tilburg
Schuiven naar boven