Voorbereid op zero emissie!

Europese mobiliteitsweek – Fietsmarkt Nijmegen

Binnenstadservice Nijmegen heeft meegedaan aan de Europese Mobiliteitsweek (12 – 22 september 2010). Die dagen staan in het teken van lopen, fietsen, openbaar vervoer en kritisch autogebruik. Zo kunnen we allen bewust worden van ons mobiliteitsgedrag.

Op de Fiets & Fun markt waren Sonja en Claudi aanwezig met de Binnenstadservice aardgas-vrachtwagen en de transportfiets. Met een stand en prijsvraag hebben ze veel aandacht kunnen genereren voor de doelstellingen van  Binnenstadservice.

Mede dankzij gesponsorde goederen van Viquel Automation, Stippels, de Regenboog, Waalhalla en Snoek, heeft Binnenstadservice Nijmegen 4 winnaars, van de 71 mensen die aan de prijsvraag hebben meegedaan, kunnen verblijden met een prijzenpakket!

Europese mobiliteitsweek – Fietsmarkt Nijmegen
Schuiven naar boven