Voorbereid op zero emissie!

Binnenstadservice Rotterdam van start

Winkels zoals o.a. kledingzaken hebben regelmatig beperkte zendingen en de vrachtwagens zijn daarom niet altijd goed gevuld. Binnenstadservice verzamelt deze goederen op een overslagpunt aan de rand van de stad, bundelt de pakketten en rijdt met een duurzame vrachtwagen tot in het centrum.

Schoner en stiller

De Binnenstadservice moet een bijdrage leveren aan een schonere lucht in het centrum van de stad en zorgt voor een afname aan vrachtverkeer in Rotterdam. In Nijmegen, Arnhem, ‘s-Hertogenbosch, Maastricht en Tilburg is het systeem al met succes ingevoerd.
Wouter Blok van Binnenstadservice wil het aantal deelnemende winkels in twee jaar uitbreiden naar tweehonderd. Daarmee zal niet alleen het centrum van Rotterdam worden bevoorraad, maar ook andere delen in de stad.
Binnenstadservice Rotterdam van start
Schuiven naar boven