Voorbereid op zero emissie!

Binnenstadservice ’s-Hertogenbosch 2 jaar actief en verder verduurzaamd

De vestiging van Binnenstadservice in ’s-Hertogenbosch heeft onlangs (16 maart 2011) haar tweede verjaardag gevierd! Gedurende die 2 jaar hebben vele mensen bijgedragen aan de ontwikkeling van Binnenstadservice in ‘s-Hertogenbosch: winkeliers, ondernemersvereniging, wethouders, ambtenaren, medewerkers, bestuursleden, en andere relaties. Dat heeft Binnenstadservice ‘s-Hertogenbosch gebracht tot waar we nu staan. Een goede basis om verder op door te groeien. Wij willen dan ook iedereen bedanken voor de geleverde bijdrage.

Sinds kort is het duurzame karakter van Binnenstadservice in ‘s-Hertogenbosch verder geoptimaliseerd door de diesel auto te vervangen voor een auto op aardgas en waar mogelijk blijft de transportfiets worden ingezet.

Binnenstadservice ’s-Hertogenbosch 2 jaar actief en verder verduurzaamd
Schuiven naar boven