Voorbereid op zero emissie!

Binnenstadservice wordt 3 jaar

Binnenstadservice bestaat op 18 april aanstaande drie jaar. Een moment dat we graag willen markeren, samen met u. We nodigen u daarom van harte uit om dit moment te vieren met ons!

Binnenstadservice is ontstaan en doorgegroeid vanuit de verbinding met winkeliers, uit de verbinding met de Gemeente Nijmegen die als eerste in Nederland dit initiatief ondersteunde, uit de verbinding met de verladers en tenslotte maar zeker niet als laatste bedoeld: de verbinding tussen de collega’s bij Binnenstadservice onderling. Verbinding geeft kracht en uithoudingsvermogen. Beide zijn nodig om een nieuw concept als Binnenstadservice in de markt te zetten. En het staat er nu! Midden in de markt én midden in de samenleving. Want het maatschappelijk rendement; de duurzame, bereikbare en economisch sterke binnenstad, is en blijft een belangrijke prestatiemeter.

Het zal u daarom niet verbazen dat we dit moment willen vieren door op 18 april kleine verbindingen te maken, passend bij de maat en aard van ons bedrijf! Verbinding tussen mensen en hun gedrevenheid voor duurzaamheid, verbinding tussen ‘Den Haag’ en de vloer van de binnenstad, verbinding tussen onderzoek en bedrijf.

Van harte welkom om op 18 april weer (opnieuw) de verbinding met ons aan te gaan! Gezien het beperkte aantal plaatsen dient u zich vooraf aan te melden bij Chantal Boekdrukker, chantal.boekdrukker@binnenstadservice.nl. Zij kan u verder helpen met de inschrijving en meer informatie over het programma.

Max Prudon, Birgit Hendriks & Linus Wiggers

Binnenstadservice wordt 3 jaar
Schuiven naar boven