Voorbereid op zero emissie!

Binnenstadservice Maastricht : Ook voor evenementen een duurzame partner

Binnenstadservice Maastricht heeft zich naast dienstverlener voor de vaste ondernemers in de stad, ook ontwikkeld tot steun en toe verlaat voor tijdelijke ondernemers in de binnenstad. In de maand december manifesteert Magisch Maastricht zich in Maastricht. Onderdeel van Magisch Maastricht is de kerstmarkt op ’t Vrijthof. In een periode van minder dan 5 weken vinden al enkele jaren meer dan 750.000 mensen hun weg naar ’t Vrijthof. In een sfeervolle omgeving genieten mensen van oa een prachtige ijsbaan en flaneren langs de vele kraampjes en stalletjes. Inmiddels hebben een aantal standhouders ontdekt hoe ze gebruik kunnen maken van Binnenstadservice. Met haar diverse diensten lost Binnenstadservice ook voor deze tijdelijke ondernemers in de stad steeds meer logistieke problemen op. Opslag en het tijdig aanleveren van de goederen die verhandeld worden is ook voor deze ondernemers van groot belang.

Ook evenementen als deze kerstmarkt, maken van de stad wat zij is voor haar bewoners en bezoekers. Ook daarbij heeft Binnenstadservice toegevoegde waarde die door steeds meer ondernemers wordt ontdekt. Binnenstadservice draagt de stad en warm hart toe en ziet het als een compliment, onderdeel te mogen zijn van de evenementen in de stad.

Binnenstadservice Maastricht : Ook voor evenementen een duurzame partner
Schuiven naar boven