Binnenstadservice Nijmegen

De ideale voorbereiding op de Zero Emissie in Nijmegen!

Uitnodiging symposium ‘Beter bereikbare binnenstad, perspectief op nieuwe wegen’

Binnenstadservice bestaat vijf jaar! Dit vieren we met een inspirerend symposium voor iedereen die werkt aan een beter bereikbare stad. Op dinsdagmiddag 16 april in Maastricht hopen we mensen uit de publieke en private sector te ontmoeten en wisselen we kennis, informatie en inspiratie uit.

Het is vijf jaar later…. Achter ons liggen prachtige jaren van ontwikkelen, doorzetten, nieuwe koersen varen, beren naast de weg zetten en uithoudingsvermogen tonen. Vóór ons ligt een wereld aan kansen voor een nog mooiere toekomst. Een steeds duurzamer wordende toekomst.

Achteraf zeggen we wel eens: we zijn gewoon twee jaar te vroeg begonnen. Maar, zoals een wijze ambtenaar mij eens zei: ook een tocht van 1000 kilometer begint met de eerste stappen zetten. Noodzakelijke stappen op weg naar een duurzame bereikbaarheid van steden.
Dankzij de mooie samenwerking met VerDus en Transumo footprint kunnen we u, bij gelegenheid van deze verjaardag, een perspectief bieden op nieuwe wegen………En hopelijk wordt de tocht over deze nieuwe wegen iets minder zwaar, en minstens zo mooi. Want zelden hebben wij zo hard gewerkt, en tegelijk met zoveel plezier, voldoening en liefde! Dat wensen we iedereen toe.

Dat was natuurlijk allemaal niet mogelijk als we niet zoveel mensen rondom Binnenstadservice hadden gehad, die van stond af aan, en nu nog steeds, het geloof in deze oplossing voor ogen hebben gehouden. Die daadwerkelijk, met tijd, aandacht, liefde, geld of ‘handen uit de mouwen’ meegewerkt hebben aan de totstandkoming van wat Binnenstadservice nu is: een mooi bedrijvennetwerk dat de binnensteden van Nederland steeds duurzamer bereikbaar maakt!
Het is ons daarom een genoegen u uit te mogen nodigen voor de viering van het vijfjarig bestaan van Binnenstadservice in de vorm van een symposium met als thema: Beter bereikbare binnenstad, perspectief op nieuwe wegen. Dit symposium vindt plaats in Maastricht op 16 april van 13.30 tot 18.30 uur.
Úw komst is echter niet genoeg; we vragen u ook om in uw stad rond te kijken op zoek naar de initiatiefnemer, naar de pionier, van die mooiste duurzame mobiliteitsoplossing aller tijden. Neem hem of haar graag mee naar Maastricht. U aanwezigheid, én die van uw ‘local hero’, op 16 april kunt u nu vast doorgeven aan yvonne.wijermans@binnenstadservice.nl. We verheugen ons op uw komst!

Uitnodiging symposium ‘Beter bereikbare binnenstad, perspectief op nieuwe wegen’
Schuiven naar boven