Voorbereid op zero emissie!

Binnenstadservice Nederland wint franchise Innovatieprijs 2013

Binnenstadservice is de trotse winnaar van de Franchise Innovatieprijs 2013, uitgereikt door de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV).

Op dinsdagavond 28 mei 2013, in de Orangerie van Paleis Soestdijk tijdens de jaarvergadering van de NFV is voor de eerste maal de Franchise Innovatieprijs uitgereikt.
Ten overstaan van ruim 150 aanwezigen heeft Binnenstadservice succesvol haar formule gepresenteerd. Veel waardering is er voor het doorzettingsvermogen en de moderne manier waarop Binnenstadservice haar Business model vorm geeft. Met aandacht voor alle stakeholders kent de formule een moderne bedrijfsvoering, waar de samenwerking met en aandacht voor alle partijen betrokken bij stedelijke distributie haar vruchten afwerpt.

uitreiking
Ruud van Dusschoten, directeur Grootbedrijf en Instellingen van ING Nederland (L) en Max Prudon (R)

Binnenstadservice is door de jaarvergadering verkozen tot de meest innovatieve franchise formule van 2013. De NFV laat met deze prijs zien dat ook voor franchise formules duurzame innovatie gevraagd wordt en Binnenstadservice heeft bewezen hiervoor een oplossing te kunnen bieden.

Met oog voor alle stakeholders, en vooral dankzij de steun en ondernemerschap van haar franchisenemers, heeft Binnenstadservice bewezen dat met moderne bedrijfsvoering er een duurzame oplossing mogelijk is voor stadsdistributie.

Proficiat voor allen die een bijdrage leveren aan dit succes, franchisenemers, detaillisten, vervoerders en verladers!

Binnenstadservice Nederland wint franchise Innovatieprijs 2013
Schuiven naar boven