Binnenstadservice Nijmegen

De ideale voorbereiding op de Zero Emissie in Nijmegen!

Bezoek uit het Zweedse Malmö

Een delegatie vanuit de Zweeds stad Malmö bezocht op 1 oktober de vestigingen Binnenstadservice Nieuwegein/Utrecht en Nijmegen. De delegatie bestond uit ambtenaren van de Gemeente Malmö en vertegenwoordigers van de Zweedse vervoerders- en verladers organisaties. Vanuit Binnenstadservice Nieuwegein/Utrecht werd ook een bezoek aan de binnenstad van Utrecht gebracht om de bierboot en de afvalboot in actie te zien. Helaas reed de Cargo Hopper niet, dat voorbeeld hadden ze ook graag ‘meegenomen’. Evenzogoed zijn ze zeer tevreden en geïnspireerd weer naar Zweden teruggekeerd. Op 7 november komen delegaties uit Oslo en Stockholm op bezoek.

Bezoek uit het Zweedse Malmö
Schuiven naar boven