Binnenstadservice Nijmegen

De ideale voorbereiding op de Zero Emissie in Nijmegen!

Eerste leergang Binnenstadservice afgerond

De eerste Leergang Binnenstadservice is donderdag 11 juni afgerond met de uitreiking van de certificaten en een drankje! De initiatiefnemers uit Maastricht, Arnhem en Utrecht en de reeds actieve medewerkers uit Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch kunnen nu gecertificeerd verder met hun werkzaamheden voor Binnenstadservice.

De toekomstige collega’s in het land hebben elkaar goed leren kennen gedurende de leergang. “Met name de eerste tweedaagse in het voormalige klooster heeft daar aan bijgedragen. De hilarische taferelen op de kloostergang boven, het gezamenlijke ontbijt in de Refter, de wandeling in de tuin. Dat alles draagt bij aan de teamgeest van Binnenstadservice in Nederland. We zijn allemaal heel gedreven en hebben goed contact onderling. Echt heel bijzonder. Ook na de leergang weten we elkaar goed te vinden”, aldus een van de deelnemers.

Ook op de inhoud zijn stevige stappen gezet. Onderdelen van deze leergang waren onder andere: Business case maatschappelijke rendement, Effectenarena, Verzekeringen, Contracten. Personeel, Verkoopgesprekken winkeliers, Huisstijl, communicatie en PR, Ritplanning en Financiële prognose.

De Leergang Binnenstadservice wordt nu geëvalueerd door de stagiaire van de Hogeschool Zuyd te Sittard. In september wordt de volgende leergang Binnenstadservice wederom gedoceerd.

Eerste leergang Binnenstadservice afgerond
Schuiven naar boven