Voorbereid op zero emissie!

Start Binnenstadservice Maastricht: derde vestiging in Nederland

Met heel veel genoegen en trots kondigen we u aan de feestelijke start van Binnenstadservice Maastricht op maandag 6 juli aanstaande om 8.00 uur!

Winkeliers in de binnenstad van Maastricht ondertekenen op maandag 6 juli feestelijk de intentie overeenkomst met Binnenstadservice.nl Maastricht. Zij realiseren gezamenlijk het distributiecentrum buiten de stad dat fungeert als afleveradres voor de aangesloten winkeliers. Het doel van de binnenstadservice is u inmiddels duidelijk: de bevoorrading van winkels te bundelen waardoor er minder (vracht)auto’s de binnenstad in hoeven. Zo blijft de binnenstad van Maastricht leefbaar, schoon en bereikbaar.

Het ministerie van Verkeer en Waterstaat omarmt dit initiatief vanwege het verbeteren van de bereikbaarheid en de doorstroming op het hoofdwegennet. We vinden het dan ook fantastisch dat Minister Camiel Eurlings zelf de openingshandeling komt verrichten door symbolisch het eerste pakket van Binnenstadservice.nl uit te reiken aan één van de deelnemende winkeliers.

Start Binnenstadservice Maastricht: derde vestiging in Nederland
Schuiven naar boven