Voorbereid op zero emissie!

Binnenstadservice Nijmegen bestaat 2 jaar

In Nijmegen hebben Birgit Hendriks en Max Prudon twee jaar geleden een begin gemaakt met duurzame bevoorrading van ondernemingen in de binnenstad. Team Binnenstadservice Nijmegen werd een feit. Het vertrouwen van winkeliers is hierbij van groot belang geweest. Al twee jaar ervaren we bijna dagelijks het bewijs dat Binnenstadservice de goede dienstverlening biedt waar meer en meer winkeliers van genieten.

Het succes blijkt ook uit steeds meer winkeliers die zich aansluiten bij Binnenstadservice en steeds meer steden in Nederland kiezen voor het Binnenstadservice concept. Daarnaast vinden er ook op landelijk niveau verschuivingen plaats in de wereld van logistiek en transport. En hebben andere landen (zoals België en Denemarken) interesse getoond in het concept Binnenstadservice.

Kortom, twee jaar Binnenstadservice is een viering waar we trots op zijn. We gaan voor nog vele jaren duurzame bevoorrading van binnensteden en service voor de winkeliers.

Binnenstadservice Nijmegen bestaat 2 jaar
Schuiven naar boven