Binnenstadservice Nijmegen

De ideale voorbereiding op de Zero Emissie in Nijmegen!

Uitvoerder Binnenstadservice Gouda bekend

Bunnik’s Logistics wordt de uitvoerder voor Binnenstadservice Gouda. Dit maakte de Stichting Binnenstadservice Gouda op 7 januari 2011 bekend op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Gouda. De stichting heeft met Bunnnik’s Logistics een intentieverklaring getekend.

Redenen om voor Bunnik’s Logistics te kiezen zijn onder meer de kennis van het logistieke proces, de korte afstand tot binnenstad en de beschikbaarheid van de noodzakelijke randvoorwaarden (vergunningen, locatie, vervoersmiddelen).

Ook is, via een gezamenlijke intentieverklaring, op de nieuwjaarsreceptie de gemeente Gouda verwelkomd als eerste klant. De gemeente Gouda geeft hiermee het goede voorbeeld op het vlak van duurzaamheid en hoopt dat vele Goudse ondernemers zullen volgen zodat Binnenstadservice ook in Gouda een succes wordt.

De stichting heeft als doel de binnenstad beter bereikbaar te maken, een beter serviceniveau te leveren voor de ondernemers in de binnenstad en daarmee ook het leefmilieu en het imago van de stad Gouda te verbeteren. Binnenstadservice gaat dit bereiken in Gouda door diensten te leveren op het gebied van goederenvervoer in de binnenstad. Deze diensten gaan waarschijnlijk vanaf 1 februari aanstaande al uitgevoerd worden door Bunnik’s Logistics. Vanaf medio januari worden ondernemers persoonlijk geïnformeerd over de diensten van Binnenstadservice Gouda en zullen met de voorlopers de eerste contracten getekend worden.

Uitvoerder Binnenstadservice Gouda bekend
Schuiven naar boven