Binnenstadservice Nijmegen verhuist(d)

Het is zover: Binnenstadservice Nijmegen heeft een ander onderkomen gevonden! Wij gaan verhuizen naar een prachtige locatie die in opbouw is, in plaats van de huidige locatie die steeds meer in verval begint te raken. Onze nieuwe stek heeft voldoende mogelijkheden voor de toekomst waarbij wij nog meer dan voorheen samenwerking zoeken met andere partijen. Op deze manier kan Binnenstadservice Nijmegen zelfstandig blijven bestaan en groeien in de toekomst.

Wellicht het belangrijkste nieuws, ons nieuwe adres:

Winkelsteegseweg 144
6534 AR  Nijmegen

Vanaf maandag 6 juni 2011 is er gezorgd voor een dubbele bezetting, zowel op Waalbandijk 22 als op Winkelsteegseweg 144. Per dinsdag 14 juni 2011 zijn wij alleen nog bereikbaar op de Winkelsteegseweg. Voor verder uitleg en routebeschrijving: zie de pagina van vestiging [link id=’28’].