Binnenstadservice Nijmegen

De ideale voorbereiding op de Zero Emissie in Nijmegen!

Binnenstadservice partner HetNieuweWinkelen

Als partner in logistieke oplossingen heeft Binnenstadservice zich aangesloten bij Het Nieuwe Winkelen. Dit project (www.hetnieuwewinkelen.org) wordt gelanceerd in Veenendaal en zal laten zien welke digitale vernieuwingen mogelijk zijn voor traditionele winkels in stadscentra.

Het koop- en winkelgedrag verandert ingrijpend. Het opvallendst daarbij is dat de consument tijdens het koopproces naast de fysieke winkel steeds meer gebruik maakt van andere kanalen, zoals internet. Een ontwikkeling die ‘het Nieuwe Winkelen’ wordt genoemd. Het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) is het project ‘Het nieuwe winkelen in de binnenstad’ gestart om winkeliers en hun medewerkers te leren hoe zij als collectief sneller en beter in kunnen spelen op dit fenomeen.

Binnenstadservice partner HetNieuweWinkelen
Schuiven naar boven