Voorbereid op zero emissie!

Binnenstadservice Arnhem verhuist(d)

Binnenstadservice Arnhem komt dichter naar het centrum! In goede samenwerking met 2Switch, onze partner voor transport in Arnhem, hebben wij besloten ons op diezelfde locatie te vestigen. Tussen de panden van 2Switch aan de Westervoortsedijk en aan de Nieuwe Kade is een loods beschikbaar gekomen waar wij medegebruikers van worden. Door deze verhuizing kunnen wij onze dienstverlening verder optimaliseren en maken wij ons klaar voor een efficiëntere dienstverlening in de toekomst. Momenteel worden alle voorzieningen in gereedheid gebracht zodat wij vanaf maandag 12 september 2011 volledig operationeel kunnen zijn op ons nieuwe adres:

Nieuwe Kade 8
6827 AA  Arnhem

Voor verder uitleg, contact en een routebeschrijving: zie de pagina van vestiging [link id=’26’].

Binnenstadservice Arnhem verhuist(d)
Schuiven naar boven