Binnenstadservice Nijmegen

De ideale voorbereiding op de Zero Emissie in Nijmegen!

Binnenstadservice in Amsterdam

Binnenstadservice breekt verder door in Nederland. Op 19 september zal Binnenstadservice met een 7-tal leveranciers een intentie overeenkomst ondertekenen in bijzijn van Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu, Joop Atsma. Dit is tevens de start van Binnenstadservice Amsterdam en de samenwerking met Mokum Mariteam (duurzaam goederenvervoer over water in de Amsterdamse binnenstad).

Al 1000 detaillisten maken de binnensteden schoon door te kiezen voor een duurzame bevoorrading van hun winkels via Binnenstadservice.   Dit ‘Duizendschoonmoment’ gaan we de komende weken vieren in heel Nederland, om te beginnen op 19 september in Amsterdam! De staatssecretaris zal met de leveranciers in gesprek gaan over hun ‘drive’ voor duurzaamheid. Daarna wordt de intentie overeenkomst ondertekend en maken alle aanwezigen een rondvaart door de grachten van Amsterdam. Tijdens deze rondvaart vieren we de start van Binnenstadservice Amsterdam en de samenwerking met Mokum Mariteam.

Binnenstadservice in Amsterdam
Schuiven naar boven