Voorbereid op zero emissie!

11-11, Wat doe je zelf?

Binnenstadservice weet het antwoord wel: in heel Nederland gaan teams van Binnenstadservice de winkelstraten in om nog meer winkeliers te overtuigen hun goederenbeweging ook duurzamer te maken.

Wij nodigen u van harte uit om in een van de steden mee te doen. Kies een stad die dicht bij u is, dan hoeft u niet zo ver te reizen. Dan doet u meteen zelf ook duurzaam!

Amsterdam
Binnenstadservice presenteert zich, samen met partner Mokum Mariteam, bij ‘Catch of the day’, Duurzame wismarkt, borrel vanaf 17.00 uur op de Nieuwmarkt. Welkom!

Arnhem
Duurzame acties in de hele binnenstad, Binnenstadservice is, samen met wethouder Margreet van Gastel, tussen 14 en 15 uur actief in de Bakkerstraat. Deze actie is geïnitieeerd vanuit ‘Duurzame winkelstraat’.
De hele middag van harte welkom bij Domino X voor meer toelichting op het project ‘Duurzame Winkelstraat’

Beuningen
Om 9.30 uur staat de koffie klaar op het gemeentehuis van Beuningen aan de Van Heemstraweg. Van daaruit wandelen we naar het Wilhelminaplein. Wethouder Piet de Klein markeert om 10 uur de start van de winkeliers wervingsactie.  Binnenstadservice Beuningen gaat gebruik maken van het magazijn van Binnenstadservice Nijmegen.

Gouda
Binnenstadservice Gouda maakt een duurzame tocht, met bakfiets, langs alle winkeliers in de binnenstad. Ze beëindigen om 17.00 uur deze tocht bij partner Bunnik’s Logistics op het Stationsplein 8 met een borrel. Van harte welkom!

Wijchen
In de Touwslagersbaan 32, staat om 10.30 uur de koffie klaar. Wethouder Rob Engels gaat vervolgens de eerste deelnemende winkeliers in Wijchen een attentie aanbieden. En uiteraard gaat de wervingsactie bij andere winkeliers gewoon door.

Nijmegen
Wethouder Jan van der Meer biedt om 16.00 uur de ‘kanjerklanten’ van Binnenstadservice Nijmegen een bos bloemen aan.
Pas op 14 november is de feestelijke borrel:
op 14 november 17.00 uur  heten we u van harte welkom voor de borrel op het nieuwe adres van Binnenstadservice Nijmegen: Winkelsteegseweg 144.
Het is die dag dubbel feest: we heten nieuwe steden welkom in het landelijk netwerk én we vieren de verhuizing!

De zuidelijke steden doen niet zo actief mee op de elfde van de elfde……….althans niet met duurzaamheidsacties!

Wilt u een van de steden bezoeken? We stellen dat bijzonder op prijs en verheugen ons op die ontmoeting!

Wel graag even melden bij tom.huntink@binnenstadservice.nl waar u naar toe gaat!

Met een kleine attentie in de vorm van een zakje DUIZENDSCHOON bloemzaden, worden ook nieuwe winkeliers verleid ook duurzamer te gaan bevoorraden. En ook hun leveranciers worden aangesproken. Juist ook zij hebben een verantwoordelijkheid in het duurzamer aanleveren.

11-11, Wat doe je zelf?
Schuiven naar boven