Binnenstadservice Nijmegen

De ideale voorbereiding op de Zero Emissie in Nijmegen!

Cursisten positief over Leergang Binnenstadservice!

Cursisten positief over Leergang Binnenstadservice!

Halverwege januari 2012 hebben weer 10 deelnemers de Leergang Binnenstadservice gevolgd. De teruggestuurde evaluatieformulieren laten een zeer positieve beoordeling van de leergang zien. De afwisseling tussen theorie en praktijk, het gastcollege, de inzichten in maatschappelijk en financieel rendement worden door de deelnemers hoog gewaardeerd. Maar zeker ook de ambiance van de leeromgeving en de hoeveelheid tijd tussen de programma onderdelen dragen bij aan de hoge waardering. “Het is van grote meerwaarde om tussendoor ervaringen en ideeën uit te kunnen wisselen met andere deelnemers”, aldus een van de cursisten.

De groep van 10 deelnemers was een mooie omvang én een mooie mix van nieuwe medewerkers in ‘opstart’steden en nieuwe medewerkers in operationele steden. Beide dragen zeker ook bij aan de intensieve interactie.

Ook voor het team van Binnenstadservice Nederland en voor de inleiders is zo’n leergang elke keer weer een mooie ervaring. Allereerst omdat elke leergang weer de verdere groei van Binnenstadservice toont, maar ook vanwege de kennismaking met nieuwe leuke collega’s die ergens in het land met Binnenstadservice aan de slag gaan.

“Gezelligheid en goede sfeer zijn ook heel wezenlijk voor de ontwikkeling. We werken allemaal hard en dan is genieten van het moment heerlijk”. In die sfeer zijn dan ook na afloop de certificaten uitgereikt en is het glas geheven!

De volgende tweedaagse leergang vindt plaats op 18 en 19 juni 2012. Daarna weer op 8 en 9 oktober 2012. Inschrijven is nu al mogelijk via info@binnenstadservice.nl

Cursisten positief over Leergang Binnenstadservice!
Schuiven naar boven