Binnenstadservice Nijmegen

De ideale voorbereiding op de Zero Emissie in Nijmegen!

Feest bij Binnenstadservice

Feest bij Binnenstadservice Nederland!

Op 25 april vanaf 19:30 uur viert Binnenstadservice Nederland in ‘s-Hertogenbosch  haar 4-jarig bestaan. Dat feestelijke moment willen we graag markeren en u uitnodigen om dit met ons te vieren.

Binnenstadservice is van het bundelen, dus we bundelen ook die avond het nieuws, het nuttige en het aangename.

Nieuws: het team van Binnenstadservice Nederland wordt vanaf 1 mei versterkt  met een nieuwe directeur voor het operationele netwerk van Binnenstadservice. Wij stellen hem (ja, het is een hem) graag op 25 april aan u voor.

Nuttig: met u in gesprek gaan aan de ‘Thematafels voor de Toekomst’. Onder begeleiding van tafeldames en – heren gaat u werken aan een verjaarscadeau voor de nieuwe directeur van Binnenstadservice. Hoe? In ieder geval aan de hand van een thema naar uw keuze (detailhandel, verladers, onderwijs, onderzoek, transporteurs, lokale overheid, (sociale)arbeidsvoorziening, milieu, maatschappelijk rendement of voertuigtechniek).

Aangenaam: een borrel drinken op dit feestelijke moment en met elkaar doorpraten over de toekomst!

Programma:
19.30 uur inloop gasten, koffie/thee
19.45 uur welkom door Max Prudon en Birgit Hendriks, aansluitend overdracht bedrijfsleiding Binnenstadservice Nederland aan de nieuwe directeur
20.00 uur start Thematafels voor de Toekomst
21.00 uur aanbieden verjaarscadeaus
21.30 uur afsluitende borrel

Vriendelijke groet,
Team Binnenstadservice Nederland

Birgit Hendriks, Max Prudon, Ingeborg Schrouff en Tom Huntink

Locatie 25 april

Stadshotel Jeroen
Jeroen Boschplein 6
5211 ML ‘s-Hertogenbosch
Tel: + 31 (0)73-6103556

Aanmelden bijeenkomst 25 april

Wilt u zo vriendelijke zijn om u voor deze bijeenkomst  aan te melden en daarbij uw favoriete thema te vermelden. U mag natuurlijk ook een nieuwe onderwerp aandragen en zelf tafeldame of tafelheer worden. Dit kunt u doorgeven aan Tom Huntink – tom.huntink@binnenstadservice.nl of via telefoonnummer 024 360 78 20.

Feest bij Binnenstadservice
Schuiven naar boven