Binnenstadservice Nijmegen

De ideale voorbereiding op de Zero Emissie in Nijmegen!

Leergang oktober 2012

Op 8 en 9 oktober 2012 werd al weer de achtste Leergang van Binnenstadservice Nederland
gehouden. De leergang die voor iedereen open staat die interesse heeft in het werk van  Binnenstadservice werd wederom gehouden in het Studiecentrum  Soeterbeeck in Ravenstein.

De 8 cursisten hebben in de twee dagen zich kunnen verdiepen in de visie en aanpak van Binnenstadservice en er was ook voldoende ruimte voor over en weer uitwisseling van ervaringen en  ideeën. De introductie van het nieuwe informatiesysteem dat landelijk gebruikt gaat worden werd verzorgd door Markus Travaille van Webdesigning uit Nijmegen.
Hoe de diensten van Binnenstadservice aan de winkeliers in binnensteden aan te prijzen werd op een energieke en stimulerende manier uitgelegd door Frank Serraarens. Frank is naast bestuurslid van de Stichting Binnenstad Rotterdam ook actief als zelfstanding werkend trainer en coach.

De cursisten kregen aan het einde van de tweede dag hun certificaat van deelname uitgereikt. Daarna werd de bijeenkomst afgesloten met de feestelijke ondertekening van het franchisecontract tussen Binnenstadservice Nederland en Frans Zwarthoed. Frans gaat vanaf 1 november onder de naam Binnenstadservice Heerlen het gebied dat valt onder Parkstad Limburg bedienen. Wij kijken met veel plezier terug op deze twee dagen en wensen Frans heel veel succes!

De volgende leergang van Binnenstadservice Nederland vindt plaats op maandag 10 en dinsdag 11 juni 2013. Voor informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met Tom Huntink – 024 3607820 of tom.huntink@binnenstadservice.nl

Leergang oktober 2012
Schuiven naar boven